Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-05-08@01:58:00 GMT

اپلیکیشن گمگشته در شیراز رونمایی شد

تاریخ انتشار: ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۹۰۸۵۹۲

اپلیکیشن گمگشته در شیراز رونمایی شد

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز،  آیت الله علیرضا حدائق در آیین رونمایی از اپلیکیشن گمگشته با اشاره به روایتی از امام صادق(ع) اظهار کرد: دو صفت است که بالاتر از این ها ویژگی و صفتی در منزلت وجود ندارد؛ نخست از این ویژگی ها اعتقاد به پروردگار است همچنین از ویژگی های ماه رمضان نیز تقویت ایمان بوده که انسان ها باید از این فرصت استفاده کنند، کما اینکه قرآن کریم نیز می فرماید دستاورد روزه داری، قوی شدن از نظر باورهای اعتقادی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او با بیان اینکه ارزش انسان ها به ایمان است، اضافه کرد: متاسفانه نوع آسیب هایی که دنیای بشر متوجه می شود از ضعف ایمان است، هر جا با تضییع حقوق مردم و دیگر موارد رو به رو می شویم متوجه می شویم که بخشی از آن از بی ایمانی است، هیچ وقت خانواده ای که دو طرف آن دارای ایمان باشند از یکدیگر جدا نمی شوند.

مسئول مدرسه علمیه منصوریه بیان کرد: دومین موردی که امام صادق(ع) می فرماید جزو عالی ترین صفت ها است رسیدن خیر انسان به جامعه است که بسیار ارزشمند است، ایمان به خدا یعنی تعهد در برابر پروردگار، و خدمت به مردم خدا باوری است.

حدائق بیان کرد: اگر انسان ها می توانند کاری انجام دهند که خیرشان به دیگر افراد همنوع برسد نباید از آن دریغ کنند، از این رو اپلیکیشن گمگشته نیز از مصادیق کارهای خیر است، اگر مالی را انسان پیدا می کند باید تا یک سال آن مال بماند و اطلاع رسانی شود که صاحب آن پیدا شود، اگر پس از یک سال صاحب آن پیدا نشد با اذن حاکم شرع می توانند آن مال را صدقه دهند اما تا یک سال این مال دارای ارزش، باید حفظ شود.

او اظهار کرد: این دستور شرعی و اسلامی اموالی است که انسان پیدا می کند، با توجه به گسترش جامعه و پیشرفت تکنولوژی که انسان باید از آن برای رفع مشکلات استفاده کند، می طلبد که کسانی ورود پیدا کنند که از این شرایط موجود بهره برداری نمایند.

مدیرعامل بنیاد مهدویت گفت: امیدواریم اپلیکیشن گمگشته، حلقه وصلی برای گمشده‌ها و پیداشده‌ها باشد و این کار بتواند با توفیقات پیش رود و از اتلاف مال و زمان جلوگیری کند، همچنین بتواند مسائل دیون شرعی را رعایت کرد که به صاحبان برگردانده شود، اصل کار بسیار خوب و با ارزش است عزیزانی که این کار را انجام دادند قطعا خداوند را در نظر گرفته اند، امیدواریم بتوانند به مردم خدمت کنند البته این کار یک نوع خدمت دوطرفه به شمار می رود.

او افزود: حلقه اتصال دو خدمت می کند خدمت به فردی که چیزی گم کرده و خدمت به شخصی که دین پیدا شده را از دوش آن برداشته است، خداوند می فرماید به مردم خدمت کنید این صرف مال نیست کسی که مال ندارد می تواند با قلم خود و آبروی خود به دیگران خدمت کنند.

مدیر طراحی اپلیکیشن گمگشته نیز با اشاره به اینکه گمگشته یک طرح جامع و کاربردی به شمار می رود، اظهار کرد: سایت و اپلیکیشن گمگشته طرحی کامل، جامع و کاربردی است که فقط شامل مدارک و کارت هایی نظیر ملی و سوخت نمی شود بلکه شامل همه موارد، اسناد، موبایل، حیوانات، پرندگان، لوازم شخصی و غیره.... و حتی انسان ها از جمله کودکان افراد آلزایمری و یا افراد دارای مشکلات روحی که ممکن است گم بشوند، را شامل می شود.

محمد اسدی با بیان اینکه در اپلیکیشن گمگشته به منظور جلوگیری از سوءاستفاده‌های احتمالی از هوش مصنوعی استفاده شده است، اضافه کرد: اپیکیشن گمگشته رابط میان گمشده و پیدا‌شده است.

مدیر طراحی اپلیکیشن گمگشته عنوان کرد: راه اندازی اپلیکیشن گمگشته بسیار خیرخواهانه است، از این رو گم گشته آمادگی خدمات برای اربعین امام حسین(ع) در امور گمشده ها و پیداشده ها به صورت کاملا رایگان به عنوان نوکری زائرین را دارد که با بازگشایی راه کربلا این خدمت به تمام هموطنان سراسر کشور قابل ارائه است.

او افزود: تمام هموطنان جهت دانلود برنامه گم گشته می توانند از طریق بازار این برنامه کاربردی را دانلود کنند.

اسدی ضمن درخواست از مردم در خصوص نصب این برنامه گفت: امیدواریم آحاد جامعه با تبلیغ و معرفی به دیگران در این کار خیر و خداپسندانه شریک معنوی ما باشند.

پارسا روستایی مسؤل کانون دفاترپیشخوان استان فارس در ادامه این جلسه با توجه به کاربردی بودن طرح و ایجاد اشتغال برای بسیاری از افراد، ضمن تایید و اجازه دادن ورود دفاتر استان، افزودند:همکاری با این طرح موجب می شود که به فرمایشات مقام معظم رهبری در راستای تولید، اشتغال و مانع زدایی جامعه عمل پوشانده شود که تاثیر بسیاری در کاهش زمان و هزینه برای مردم و دولت دارد.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: حوزه منصوریه شیراز انسان ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۹۰۸۵۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کیش دستوری به پیامک بانکی

به تازگی نامه‌ای به دست دنیای اقتصاد رسیده که نشان می‌دهد بهمن سال گذشته، بانک مرکزی به تمامی مدیران عامل بانک‌ها دستور داده تا با در نظر گرفتن تمهیدات مناسب، بستر جایگزینی پیام‌رسان‌های داخلی را به جای سیستم ارسال پیامک‌های انبوه بانکی ایجاد کنند.

به گزارش دنیای اقتصاد، اما این موضوع آن‌طور که به نظر می‌رسد ممکن است نه تن‌ها به حل مشکل هزینه‌های بالای پیامک‌های بانکی کمک نکند، بلکه مشکلات دیگری را هم برای بانک و هم برای کاربران این اپلیکیشن‌ها ایجاد کند. اگر بتوان مساله بی اعتمادی عمومی کاربران به این اپلیکیشن‌ها به سبب مشکلات مربوط به حریم خصوصی را کنار گذاشت، باز هم همچنان نمی‌توان به امنیت کامل حساب‌های کاربری این پیام‌رسان‌ها اعتماد داشت.

مشکل هزینه و کارمزد پیامک‌ها یکی از بزرگ‌ترین مشکلات خدمات بانکی است که هم بانک‌ها و هم مشتریان بانکی را درگیر خود کرده است. سال گذشته بود که به ناگاه اپراتور‌ها هزینه پیامک‌های بانکی را به طور ناگهانی افزایش دادند. این موضوع موجب شد که بانک‌ها و مشتریان نسبت به این هزینه‌ها اعتراض کنند. از طرفی بانک‌ها بسیاری از خدمات پیامکی خود را به‌صورت رایگان و بخش دیگری از آن را با آبونمان سالانه ارائه می‌کردند که این هزینه هم ناچیز بود. از طرف دیگر مشتریان بانک‌ها اعتقاد دارند که، چون بانک با استفاده از سپرده‌های آنان درآمدزایی می‌کند، بسیاری از خدمات اولیه را به رایگان ارائه دهد. اما نکته اینجاست که حجم بالای پیامک‌های بانکی به یکی از عوامل زیان بانک‌ها تبدیل شده و این موضوع مدیریت منابع بانکی را مختل کرده است.

حال به نظر می‌رسد که بانک‌مرکزی برای رفع این مشکل به دنبال این است تا با استفاده از پیام‌رسان‌های داخلی، این معضل را حل کند. اما سوال اینجاست که آیا در چنین شرایطی حرکت به این مسیر مشکلات را حل خواهد کرد؟ در حال حاضر پیام‌رسان‌های داخلی متعددی در کشور وجود دارند که هرکدام تلاش کرده تا در حوزه خاصی قوی‌تر از دیگر رقبا عمل کنند. برای مثال پیام‌رسان بله در کنار ایفای نقش پیام‌رسانی، امکان ایجاد و انجام پرداخت‌های بانکی را برای اعضای خود به وجود آورده است. البته ناگفته نماند که این پیام‌رسان با همت بانک ملی ایجاد شده است.

پیام‌رسان سروش+ نیز تلاش کرده تا چنین خدماتی را بر بستر خود ارائه دهد. دیگر پیام رسانی که در کشور میان مصرف‌کنندگان محبوبیت دارد، پیام‌رسان ایتاست. این پیام‌رسان هم تلاش کرده تا شباهت زیادی به تلگرام داشته باشد تا از محبوبیت این پیام‌رسان قدیمی میان ایرانیان، به عنوان مزیت رقابتی خود استفاده کند. به‌طور کلی پیام‌رسان‌های داخلی تلاش کرده اند تا با بهبود خدمات، کاربران خود را افزایش دهند. اما مساله‌ای دراین میان مطرح است که می‌تواند میزان نارضایتی اجتماعی از چنین تصمیمی را افزایش دهد.

کوچ پیامکی چه مشکلاتی خواهد داشت؟

به‌رغم تمام مزایایی که پیام‌رسان‌های داخلی نسبت به نمونه‌های خارجی خود دارند، اما مساله امنیت کاربران برای بسیاری از افراد مطرح است. شواهد مختلفی از سانسور محتوا یا حتی تخلیه اطلاعات تلفن همراه کاربران توسط اپلیکیشن‌های پیام‌رسان داخلی وجود دارد و این مساله نگرانی‌ها از استفاده از این پیام‌رسان‌ها را افزایش داده است. همین مساله باعث شده به‌رغم تمام مشکلاتی که استفاده از تلگرام دارد، همچنان این پیام‌رسان میان ایرانی‌ها از محبوبیت بالایی برخوردار باشد.

در حال حاضر آمار‌ها نشان می‌دهد که پیام‌رسان تلگرام ۴۴ میلیون کاربر ایرانی دارد. این در حالی است که برخی آمار‌های داخلی نیز نشان می‌دهد که تعداد کاربران پیام‌رسان ایتا هم در همین حوالی قرار دارد، اما مساله اساسی اینجاست که بسیاری از کاربران این پیام‌رسان نه به اختیار خود بلکه به اجبار در آن حضور دارند. ارائه سرویس‌های مختلف در دانشگاه‌های کشور روی ایتا و همچنین اتصال سرویس‌های قوه قضائیه روی این پیام رسان می‌تواند از جمله دلایل اصلی رشد قابل‌توجه تعداد کاربران ایتا باشد. در نتیجه اعتماد‌سازی میان کاربران باید با دقت بیشتری میان کاربران صورت گیرد.

از دیگر مشکلاتی که ممکن است کاربران با آن مواجه شوند، مشکلات مرتبط با رابط کاربری پیام‌رسان هاست. هرچند تلاش شده تا رابط کاربری این اپلیکیشن‌ها مشابه نمونه‌های خارجی باشد که پیش‌تر از آن استفاده می‌شد، اما همچنان یادگیری کار با پیام‌رسان‌ها یکی از معضلاتی است که کاربران میانسال و کهنسال را درگیر خود خواهد کرد.

رابط کاربری یک سیستم پیامکی بسیار ساده بود و با توجه به سبقه استفاده از آن، بسیاری از کاربران میانسال و کهنسال می‌توانستند به راحتی از آن استفاده کنند، اما مهاجرت به پیام‌رسان‌های داخلی می‌تواند برای این قشر از کاربران سخت باشد. علاوه بر این قشر، قشری که از سطح سواد دیجیتالی پایین تری برخوردارند، مانند ساکنان مناطق روستایی، هم چنین مشکلاتی در استفاده از پیام‌رسان‌ها خواهند داشت.

این قشر همچنین با مشکلات دیگر از جمله عدم‌دسترسی به اینترنت مناسب هم رنج خواهند برد و در صورت عدم‌دسترسی به اینترنت، توانایی استفاده از خدمات بانکی را نخواهند داشت. همچنین استفاده از این خدمات نیازمند بهره مندی از گوشی هوشمند است که ممکن است بسیاری از افرادی را که در سطح پایین درآمدی قرار دارند هم درگیر کند. یک سیستم پیامکی تقریبا در تمامی تلفن‌های همراه از هر رده‌ای امکان پیاده‌سازی دارد. اما استفاده از اپلیکیشن‌های پیام‌رسان نیازمند گوشی هوشمند است.

چه راه‌حل‌هایی وجود دارد؟

در حال حاضر تمامی بانک‌ها از اپلیکیشن‌های مخصوص به خود استفاده می‌کنند. بانک‌ها می‌توانند خدمات پیامکی خود را بر بستر نوتیفیکیشن‌های این اپلیکیشن‌ها توسعه دهند. این موضوع حداقل می‌تواند تا حدودی از نگرانی کاربران درخصوص امنیت اطلاعات خود بکاهد؛ چرا که پیش از این اعتماد‌سازی بیشتری در این خصوص انجام شده و درحال حاضر تقریبا خیل عظیمی از مشتریان بانکی از اپلیکیشن‌های بانکی استفاده می‌کنند. بهبود رابط کاربری یا توسعه یک اپلیکیشن خاص برای این حوزه هم می‌تواند یکی از راهکار‌ها باشد. ساده‌سازی رابط کاربری می‌تواند مشکل بسیاری از افراد را در استفاده از پیام‌رسان‌ها بهبود بخشد.

اما نکته اصلی این است که توسعه یک اپلیکیشن جدید می‌تواند هزینه بیشتری را روی دست بانک‌ها بگذارد یا بازطراحی رابط کاربری کنونی بسیاری از اپلیکیشن‌ها می‌تواند به ریزش کاربران منجر شود. از دیگر راهکار‌ها هم می‌توان به شخصی‌سازی پیامک‌ها اشاره کرد که به موجب این موضوع، هم تعداد پیامک‌های ارسالی کاهش می‌یابد و هم می‌توان به طور شفاف تری دلیل کسر هزینه را به مشتریان توضیح داد. از طرف دیگر هم مشتری می‌تواند به انتخاب خود و فقط برای تراکنش‌های خاص پیامک دریافت کند.

دیگر خبرها

  • خدمت به مردم والاترین افتخار امدادگران هلال احمر است
  • کیش دستوری به پیامک بانکی
  • رونمایی از سند راهبردی شیراز همزمان با روز بزرگداشت شاهچراغ (ع)
  • نکوداشت دانش‌آموختگان بین‌المللی در شیراز برگزار می‌شود
  • امضای تفاهم‌نامه و رونمایی از پوستر برگزاری آیین نکوداشت دانش‌آموختگان بین‌المللی
  • نخستین ربات تمام الکتریکی جهان رونمایی شد/ با توانایی حفظ سرعت ثابت
  • بله همراه با حجاج در سرزمین‌ وحی
  • سند راهبردی شیراز سومین حرم اهل بیت(ع) رونمایی می‌شود
  • ممنوعیت‌های بیشتر در انتظار تیک‌تاک
  • امضای تفاهم‌نامه آیین نکوداشت دانش‌آموختگان بین‌المللی در شیراز